ЗАПАЗВАНЕ НА ОПЕРАЦИОННА ДАТА И ПРЕСТОЙ В ИСТАНБУЛ

Важно да знаете каква е последователността при процеса по извършване на процедурите:

 • Първата стъпка е запазване на час за консултация. Д-р Алев посещава различни градове в България (най-често София) на всеки 2 месеца с цел провеждане на срещи с настоящи и бъдещи български пациенти. Във Фейсбук страницата ни можете да следите за предстоящи събития и да се обадите на тел. 0877909255 за консултация и уточняване на мероприятие за личен преглед. 

  При желание за предварително запазване на консултация и преглед в клиниката му в Истанбул, позвънете отново на тел. Там преглежда всеки понеделник и събота. Ще назначим час според свободните места в графика му. 

  Ако живеете в чужбина или по някаква причина сте възпрепядствани да се срещнете предварително с доктора, консултация чрез снимки също е възможна. Моля изпратете такива в профил и анфас във Вайбър на тел. 0877909255, напишете желанията и очакванията си за резултата. Ще ги препратим на д-р Алев и ще дадем обартна връзка от него. Разбира се, ние винаги препоръчваме и предпочитаме личните срещи, тъй като те дават възможност да се усети „химията” лекар-пациент, самата преценка на доктора да е много по-точна, както и да се обсъдят подробности, които онлайн консултацията не позволява. 

 

 • След като сте направили жива или онлайн консултация с доктора, втората стъпка е запазване на операционна дата чрез превод на депозит по банков път, който ще бъде приспаднат от крайната сума на място в Истанбул. Имайте предвид, че обикновено записванията на дати вървят с няколко месеца напред. Тоест колкото по-рано се свържете с нас, толкова по-удобна за Вас дата ще можем да назначим. 

 

 • След потвърждение за получен депозит от страна на турския екип на доктора, българският асистент Мартина ще Ви изпрати подробни предоперативни инструкции, които да следвате. Ще помогне с цялата организация, включително настаняване и осигуряване на български преводач/придружител при нужда. Тя ще остане на разположение за Вашите въпроси до момента на заминаване, по време на престоя Ви в Истанбул и след операцията през целия възстановителен процес. 

 

 • Пристигане в Истанбул.
  Престоят там е 8-10 дни. Отива се  1 ден преди операцията за подробна консултация с доктора, на която се обсъжда желания резултат, докато той коригира снимките Ви чрез фотошоп. За да може Вие да придобиете приблизителна представа как би изглеждал резултатът, съответно той да си направи оперативен план според Вашите желания. 

 

 • В деня на операцията се постъпва в болницата 2-3 часа предварително за анестезиологичен преглед и кръвни изследвания. В болницата оставате една нощ под медицинско наблюдение. Изписват Ви на следващия ден и се прибирате в мястото, където сте отседнали. Болка след операцията няма, но има силен дискомфорт през първите няколко дни. Мартина изпраща файл с подробни следоперативни инструкции, които да следвате, включващ прием на съответните медикаменти. 7 дни след операцията ще бъдете повикани в кабинета на доктора или в болницата за контролен преглед, на който ще Ви бъдат премахнати силиконовите тръбички от ноздрите и лонгетата, ще бъде направена промивка. Ако пътувате с кола или автобус, можете да се приберете в България веднага след прегледа. Ако пътувате със самолет, е хубаво да изчакате още 2-3 дни, за да летите. 

 

 • Два месеца след операция Мартина ще се свърже с Вас за запазване на час за дерматологичен преглед, тъй като състоянието на кожата след операция е от голяма важност за крайния резултат. В зависимост от местожителството Ви, ще бъдете насочени към съответния ни партньор дерматолог. 

 

 • Мартина ще се свърже с Вас и за запазване на час за контролен преглед от д-р Алев при следващото му идване в България.